FBC-nieuws


Entertainment zorgt voor positieve noot op wedstrijddag

Een wedstrijd in De Kuip staat garant voor gezelligheid, zeker op de zaterdagavond. Dat bleek eens te meer na afloop van het duel Feyenoord – Willem II. Hoewel Feyenoord de wedstrijd niet wist te winnen zorgde het entertainment na afloop voor een uitstekende sfeer in Brasserie De Kuip.

Geen zakelijke kaarten TOTO KNVB Bekerfinale vanuit Feyenoord

FBC-leden die interesse hebben in het bijwonen van de TOTO KNVB Bekerfinale kunnen niet via Feyenoord aan kaarten komen. De verkoop van kaarten verloopt via Willem II en Ajax, de clubs die op zondag 5 mei in de finale staan.


De twee finalisten zullen ieder 17.500 kaarten voor de finale krijgen, wat neerkomt op 37,5% van de totale stadioncapaciteit. De overige toegangsbewijzen voor de eindstrijd gaan naar onder andere de KNVB, Stadion Feijenoord en overige partners.

Wijziging aanvangstijdstip Feyenoord – Heracles

Het aanvangstijdstip van Feyenoord – Heracles Almelo op zaterdag 13 april is gewijzigd. De wedstrijd in de 30ste speelronde van de Eredivisie begint die avond een uur later; om 20:45 uur in plaats van 19:45 uur.


De hospitality-ruimtes zullen door deze wijziging ook een uur later open gaan. Zo zijn onder meer de Business Lounge en de Van Zandvlietzaal vanaf 18:45 uur toegankelijk voor een hapje en een drankje.

Monster Jam brult 6 juli
weer in De Kuip

Monster Jam keert terug in De Kuip met de grootste show op vier wielen vol actie. Beleef hoe coureurs van wereldklasse de fans verbazen met spectaculaire en zwaartekracht tartende prestaties en geniet met de hele familie van een dag vol plezier met een hoog octaangehalte.


Monster Jam brengt de meest bekende trucks ter wereld naar Rotterdam, die leveren wat fans het meest willen zien: meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie!


Pit Party

De Pit Party voorafgaand aan de show geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer! Bestel de Pit Party Pas gelijk met een ticket op de officiële ticketpagina.