Scout nieuw personeel tijdens de Feyenoord Matchdays

In De Kuip vindt woensdag 27 maart de vijfde editie van de Feyenoord Matchdays plaats. Jongeren uit de regio Rijnmond met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen tijdens het evenement de kans om zich op een unieke manier te presenteren aan potentiële werkgevers. Uiteraard zijn FBC-leden van harte welkom om nieuw talent te scouten.

Deelnemers aan de Feyenoord Matchdays zijn gemotiveerde jongeren die daadwerkelijk op zoek zijn naar een baan in de horeca, beveiliging, detailhandel, productiewerk en schoonmaak. Voor ondernemers in de Feyenoord Business Club een uitgelezen mogelijkheid om via sport toekomstige werknemers te ontmoeten.


Sport en spel staan staan centraal tijdens Feyenoord Matchdays. Tijdens de voetbal gerelateerde sport- en spelvormen wordt de focus gelegd op kwaliteiten die de werkzoekenden wél hebben. Pakt u deze kans om nieuw talent te scouten met beide handen aan? Meld u dan aan voor de Feyenoord Matchdays en wellicht zijn wij de intermediair die uw bedrijf naar een hoger niveau brengt.


Uw salesmanager voorziet u graag van meer informatie over Feyenoord Matchdays en de mogelijkheid tot deelname.


Bekijk hieronder de reportage: jongeren op banenjacht tijdens Feyenoord Matchdays.