Optimale netwerkmogelijk-heden met de FBC-app

Uitgelicht: Toevoegen bedrijfslogo

De kracht van de Feyenoord Business Club schuilt in het fysieke netwerken, maar ook in het stevige online netwerkfundament. De Feyenoord Business Club heeft een eigen app: de FBC-app. Met deze app heeft u de meer dan 900 aangesloten bedrijven en contactpersonen letterlijk binnen handbereik.

Zo wordt het met de app een stuk makkelijker om andere FBC-leden (zowel bedrijven als de contactpersonen) te vinden en kunnen de leden makkelijker contact met u opnemen. Ook blijft u via de app op de hoogte van de evenementen die de FBC organiseert. Maar hoe gaat dat nu precies in zijn werk?

Toevoegen logo

Een bedrijfslogo is belangrijk. Potentiële klanten en partners zien als eerste het logo en onthouden deze. Zorg er dus voor dat u het bedrijfslogo uploadt. Er zijn twee manieren om een logo toe te voegen, namelijk via de FBC-portal en via de FBC-app.

FBC-portal

Als u bent ingelogd in de FBC-portal kunt u via ‘Profielen’ > ‘Bedrijfsprofiel aanpassen’ het profiel bewerken. U moet dan wel aan een bedrijf gekoppeld zijn, anders kunt u het logo niet aanpassen. Bij het veld ‘Bedrijfslogo’ kunt u het logo uploaden. Onder het uploadveld staat het huidige gebruikte logo.

FBC-app

Ook in de app is er de mogelijkheid om het logo aan te passen, mits u gekoppeld bent aan een bedrijf als FBC-lid. Ga na het inloggen naar de instellingen (tandwiel-icoontje linksboven) en klik in het menu op de bedrijfsnaam onder ‘Mijn bedrijf’. In het volgende scherm kunt u bovenin bij ‘Mijn logo’ een logo uploaden en vervolgens onderaan de pagina de wijzigingen opslaan.

Iedere maand behandelen wij handige opties en features van de app.

Op deze manier kunt u optimaal gebruikmaken van het online netwerkplatform.