VOORWOORD


Mark Koevermans

Commercieel Directeur Feyenoord

Beste relatie,


Met de FBC Seizoenafsluiting nog vers in ons geheugen ligt het seizoen 2018-2019 achter ons. Het was een seizoen van vallen en opstaan. We maakten enkele hoogtepunten mee, maar ook een paar diepe dalen. Zo begonnen we goed in augustus met het winnen van de Johan Cruijff Schaal in Eindhoven. Een week later beleefden we echter een zeer teleurstellende week: Europese uitschakeling tegen AS TrencĂ­n en de competitienederlaag tegen De Graafschap. Ondanks latere memorabele zeges tegen PSV en Ajax kunnen we helaas niet spreken van een sportief geslaagd seizoen.

Dat neemt niet weg dat we met de Feyenoord Business Club mooie evenementen hebben neergezet. De FBC Golf Trophy op Bentwoud, het FBC Kerstdiner in het Hulstkampgebouw en de FBC Sloepenspeurtocht op de Bergse Plassen waren slechts drie van de vele evenementen waar gezelligheid en netwerken hand in hand gingen. Wij kijken al uit naar het volgende seizoen, dat op 26 augustus traditioneel wordt afgetrapt met de FBC Golf Trophy. Uiteraard informeren wij u tijdig over dit prachtige evenement.

Nog voor de FBC Golf Trophy plaatsvindt gaan we Europa in. Door de derde plaats in de Eredivisie spelen we op 8 en 15 augustus twee wedstrijden in de derde voorronde van de Europa League. Samen met onze reispartner UNIGLOBE Two Travel zullen wij, waar mogelijk, een mooie reis organiseren naar de eerste Europese speelstad van Feyenoord. Welke stad dat is weten wij een week voorafgaand aan de eerste wedstrijd.

Ook op dit moment gebeurt er nog een hoop in De Kuip. De concertreeks van Marco Borsato staat op het punt van beginnen en eind juni komt de Duitse rockband Rammstein naar het stadion voor een spectaculaire show.

Graag wil ik u hartelijk danken voor uw onvoorwaardelijke steun, niet alleen dit seizoen, maar ook alle voorgaande jaren. Ik wens u een fantastische zomer en heerlijke vakantie toe en hoop u volgend seizoen weer veelvuldig in de Kuip te ontmoeten.

Met vriendelijke groet,

Mark Koevermans