FBC-nieuws


Gesigneerde en ingelijste RVP-shirts verkrijgbaar

Robin van Persie zette zondag 12 mei na zijn laatste officiële wedstrijd als Feyenoorder een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer. Als dank voor bewezen diensten ontving hij namens Feyenoord een uniek ingelijst shirt uit een zeer exclusieve serie. Van Persie heeft het mede mogelijk gemaakt dat ook u een gesigneerd en ingelijst exemplaar kunt bemachtigen, waarbij u direct drie goede doelen steunt.

Feyenoord presenteert nieuwe uittenue seizoen 2019-2020

Feyenoord en adidas hebben met trots het nieuwe uittenue voor het komende seizoen gepresenteerd! Het tenue is helderblauw van kleur, met felgele accenten. Zo zijn aan zijkant van het shirt de drie adidas-strepen in de gele kleur te vinden en komt dezelfde kleur terug in de hals. Feyenoord trad in de laatste wedstrijd van het seizoen al aan in haar nieuwe uittenue.

Feyenoord lanceert Fitter met Feyenoord voor bedrijfsleven

In twaalf weken fitter worden én een gezondere leefstijl krijgen? Dat is de missie van het nieuwe leefstijlprogramma ‘Fitter met Feyenoord’. De Rotterdamse club heeft, speciaal voor medewerkers van bedrijven, een eigen vitaliteitsprogramma ontwikkeld. Tijdens het programma gaan werknemers aan de slag om een gezondere, meer energieke leefstijl aan te nemen.

Sjaak Troost nieuwe technisch directeur ad interim

Sjaak Troost wordt per 1 juni technisch directeur ad interim van Feyenoord. De oud-speler draagt vanaf die datum als titulair directielid tot en met 31 januari 2020 verantwoordelijkheid voor de scouting, alsmede het aan- en verkoopbeleid en het lange termijn transferbeleid.