De Europese route van Feyenoord

Feyenoord gaat Europa in! Dankzij de derde plaats in de Eredivisie is de ploeg verzekerd van een plek in de derde voorronde (Q3) voor de Europa League. Het Europese toernooi begint voor de Rotterdammers op donderdag 8 augustus. Een week later staat de return op het programma.


Loting

Op maandag 22 juli vindt de loting voor de derde voorronde plaats. Dan zal bekend worden welke twee ploegen uit de tweede voorronde kans maken op een duel met Feyenoord. Bij winst in Q3 stroomt Feyenoord door naar Q4/play-off voor een groepsfaseticket. Dit is de laatste kwalificatieronde, waarvan de wedstrijden plaatsvinden op 22 en 29 augustus. Bij winst in Q4 is Feyenoord verzekerd van de groepsfase Europa League.


Thuiswedstrijden

Uw zakelijke kaarten geven toegang tot de thuiswedstrijden Europees voetbal t/m de groepsfase. Dit geldt dus ook voor de kwalificatiewedstrijden. Vanzelfsprekend zullen wij u op de hoogte stellen als, allereerst, de speelronde Q3 bekend wordt. Houd daarom in deze periode uw mail en/of Feyenoord.nl goed in de gasten.


Uitwedstrijden

Uiteraard zal Feyenoord zich inspannen om het voor haar Business Club-leden mogelijk te maken om met de selectie mee te reizen naar een Europese uitwedstrijd, te beginnen in Q3. U zult er rekening mee moeten houden dat de tegenstander pas kort van tevoren bekend zal worden. Wij streven ernaar u zo snel als mogelijk in samenwerking met onze reispartner UNIGLOBE een aanbieding te doen, waarna er snel ingeschreven zal moeten worden.

Wij kijken in ieder geval uit naar een nieuw seizoen Europees voetbal. U hopelijk ook!