SUCCESVERHAAL

De Feyenoord Business Club
als verbinder

De Feyenoord Business Club verbindt ondernemers. Zo ook Marcel van Elleswijk (Waterlogic, links op de foto), Koos Schreurs (Purezza Premium Water) en Robbert-Jan Timmermans (Hotel-Restaurant Thuis!, rechts op de foto). De drie heren hebben dankzij de Feyenoord Business Club een mooie overeenstemming bereikt: het plaatsen van een watertap.

Op het zonnige terras van Hotel-Restaurant Thuis! in Dinteloord genieten de FBC-leden van een – hoe kan het ook anders – vers getapt glas water. Enkele dagen voorafgaand aan de informele bijeenkomst is de luxe Purezza-tap geïnstalleerd in het etablissement van Timmermans. De eigenaar is lovend over het apparaat. ‘De tap is om meerdere redenen interessant voor mij’, zegt hij. ‘Zo is het bij grote afname kostentechnisch voordeliger en daarnaast bevorderlijk voor de schenksnelheid. Ik vertrouw erop dat mijn nieuwe product kwalitatief beter is dan een voorverpakt flesje water.’


Op uitnodiging

Dat vertrouwen heeft Timmermans gegeven aan Van Elleswijk en Schreurs. Van Elleswijk en Timmermans ontmoetten elkaar begin van dit jaar op het ABN AMRO World Tennis Tournament, waar beide heren te gast waren op uitnodiging van een Salesmanager van de club. Van Elleswijk: ‘We hebben daar toen gezellig gegeten en een biertje gedronken, waarna bleek dat we iets voor elkaar konden betekenen.’ Van Elleswijk vertelde wat meer over Purezza Premium Water, een onderdeel van Waterlogic.

'Netwerken bij Feyenoord is gewoon lekker ongedwongen.'

Duurzaam

‘Het is een duurzaam concept, zeker ten opzichte van voorverpakt bronwater’, aldus Schreurs. ‘Je tapt lokaal water dat gekoeld en extra goed gefilterd wordt.’ Eenmaal in het zonnetje op het terras smaakt het water de heren uitstekend. ‘Ik had niet verwacht dat er daadwerkelijk een zakendeal uit het FBC-lidmaatschap zou ontstaan’, geeft Timmermans toe. ‘Maar dat het gebeurde is erg positief.’


Ongedwongen

Een lidmaatschap van de Feyenoord Business Club loont, zo blijkt eens te meer. ‘Uiteindelijk komt het vanzelf’, weet Van Elleswijk. ‘Je bouwt door de jaren heen goede relaties op. Daarnaast is netwerken bij Feyenoord gewoon lekker ongedwongen. Je hebt gesprekken over voetbal en dan kom je er vanzelf wel achter wat iemand doet.’ Met de Feyenoord Business Club als ‘man van de assist’ is Hotel-Restaurant Thuis! klaar om de terrasbezoekers snel te voorzien van kwalitatief hoogwaardig water. Timmermans, Van Elleswijk en Schreurs proosten nog maar eens op het succes. Met water uiteraard.

Heeft u ook een succesverhaal dat is ontstaan binnen de Feyenoord Business Club? Neem contact op met uw Salesmanager!