FBC-nieuws


Feyenoord Foundation FunRun: hardlopen in en rondom De Kuip

Kom zondag 19 mei fysiek en maatschappelijk in beweging tijdens de Feyenoord Foundation FunRun. De unieke businessrun geeft u de kans om samen met collega’s, relaties of zakenpartners een sportieve uitdaging aan te gaan voor de Feyenoord Foundation en het Sophia Kinderziekenhuis. Lopen jullie gezamenlijk vijf of tien kilometer in en rondom De Kuip?


Het inschrijven van een team kost € 350,- exclusief btw. Naast vier startnummers met bedrijfsnaam bestaat het businesspakket onder meer uit twee parkeerkaarten, een professionele teamfoto, uniek adidas-shirt en toegang tot de afsluitende borrel in de Van Zandvlietzaal.


Meer informatie over de Feyenoord Foundation FunRun en het inschrijven van een businessteam vindt u via onderstaande button.

Samenwerking tussen Feyenoord en Vietnamese club HAGL FC

Feyenoord en Hoang Anh Gia Lai FC hebben een eerste stap gezet op weg naar een samenwerking op het gebied van talent- en coachingontwikkeling. Als onderdeel van een door premier Mark Rutte en minister Cora van Nieuwenhuizen geleide handelsmissie naar Vietnam werd daartoe in Ho Chi Minh-stad door beide clubs een letter of intent ondertekend. De bedoeling is dat Feyenoord haar know how en methodologie zal delen met de Vietnamese club. Daarnaast zullen Vietnamese teams, spelers en coaches naar Nederland reizen om ervaring op te doen.