Feyenoord biedt u vanaf nu de mogelijkheid om het contract van uw seats te verlengen. Door het ondertekenen van dit contract bent u in het komende seizoen weer verzekerd van uw eigen plekken in De Kuip! Tekent u bij?

#MakingMemories

Het seizoen 2021-2022 gaat de boeken in als een bijzonder seizoen! De finale van de Europa Conference League werd bereikt waardoor Feyenoord weer voor het eerst in 20 jaar in een Europese finale stond. Daarnaast is in de Eredivisie de derde plek behaald en wordt er onder leiding van Arne Slot fris, strijdvaardig en goed gevoetbald. Mooie herinneringen zijn gemaakt dit seizoen en dat smaakt naar meer.

Feyenoord Business Signing Day

Om onze waardering te tonen, organiseren wij in de eerste week van juli de ‘Feyenoord Business Signing Day’ voor alle zakelijke relaties die besluiten hun aflopende contract te verlengen. Het betreft een exclusief evenement om iedereen die verlengd hier persoonlijk voor te bedanken. Het vindt plaats op dinsdag 5 en donderdag 7 juli.

Prijsverhoging

In verband met de inflatie en daarmee toegenomen kosten is Feyenoord, na twee seizoenen zonder prijsverhoging, komend seizoen genoodzaakt een prijsstijging door te voeren. De prijsverhoging wordt doorgevoerd bij alle zakelijke arrangementen en supportersvakken.

Verleng nu voor 1 juli en behoud uw eigen plek!

Verleng uw contract voor uw zakelijke seats en geniet ook komend(e) seizoen(en) van alle zakelijke voordelen bij Feyenoord. Wij verzoeken u vriendelijk om uiterlijk 1 juli a.s. uw keuze aan ons door te geven. Na 1 juli wordt de stoelindeling gemaakt voor het nieuwe seizoen en vervalt om die reden het recht op gegarandeerd plaatsbehoud. Via de persoonlijke e-mail die u heeft ontvangen kunt u verlengen. Voor vragen kunt u uiteraard contact opnemen met uw Sales Manager. Wij willen u hartelijk danken voor uw steun het afgelopen seizoen en kijken uit naar een nieuwe voetbaljaargang waarin wij u weer hopen te mogen ontvangen in onze prachtige Kuip.