DE OPEN DAG IS TERUG!

We kunnen vol trots terugblikken op het afgelopen seizoen en met vertrouwen uitkijken naar de start van het seizoen 2022 – 2023. Dat doen we, na een afwezigheid van maar liefst 3 jaar, eindelijk weer met de Open Dag. Dit jaar vindt de Open Dag plaats op zondag 17 juli.

Feyenoord presenteert dan traditiegetrouw de selectie voor het nieuwe seizoen aan haar supporters en zakelijke relaties. Alle nieuwe spelers landen per helikopter op de middenstip van De Kuip. Naast de spelerspresentatie vinden er in en rondom De Kuip vele andere activiteiten plaats, die deel uitmaken van een binnen- en buitenprogramma voor jong en oud!

Gratis toegang

Voor u, als zakelijke relatie, geldt dat u gratis toegang heeft tot de Open Dag met een gegarandeerde zitplaats in De Kuip. Om toegang te verkrijgen dient u uw kaarten vooraf te reserveren. U kunt maximaal 10 kaarten reserveren. Tijdens de Open Dag nemen alle zakelijke relaties plaats op de Business Seats en ontvangen wij u graag in het Maasgebouw. Reserveer hier uw kaarten of klik op onderstaande button.

Programma Open Dag 2022 - 2023

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit: 10:00 uur: Opening Voetbaldorp  11:00 uur: Opening poorten De Kuip en start activiteiten buitenring  14:00 uur: Start binnenprogramma en spelerspresentatie 17:00 uur: Einde Open Dag

Kidspersconferentie

Speciaal voor uw kind(eren) organiseren wij tijdens de Open Dag de Kids Persconferentie in het Maasgebouw. Tijdens de persconferentie zullen enkele spelers aansluiten en vragen van de kinderen beantwoorden. Deze persconferentie zal tijdens de Open Dag plaatsvinden.

Informatie

Meer informatie over de Open Dag vindt u op deze pagina Uiteraard kunt u bij vragen altijd contact opnemen met uw Sales Manager. Bent u er bij? Houd zondag 17 juli vrij in uw agenda en we zien u graag in De Kuip!