DE FBC-APP

De kracht van de Feyenoord Business Club schuilt in het fysieke netwerken, maar ook in het stevige online netwerkfundament. Via de FBC-app blijven leden op de hoogte van het laatste (zakelijke) nieuws en evenementen over en bij Feyenoord.

FBC-app

De Feyenoord Business Club heeft een eigen app: de FBC-app. Met deze app hebben de FBC-leden de meer dan 800 aangesloten bedrijven, en de meer dan 1.000 contactpersonen, letterlijk binnen handbereik. Zo wordt het met de app een stuk makkelijker om andere FBC-leden (zowel bedrijven als de contactpersonen) te vinden. Bovendien worden leden zelf makkelijker gevonden door anderen. Kortom: zaken doen wordt nog makkelijker; voor, tijdens en na de evenementen, maar ook buiten de evenementen om. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android en is in de App Store en Google Play Store het beste te vinden onder de zoektermen FBC Feyenoord.

FBC-evenementen

Ook kunnen leden zich via de app aanmelden voor de evenementen. Met één druk op de knop meld u zich aan voor het komende evenement. Daarnaast kunt u zien welke FBC-leden zich nog meer hebben aangemeld voor het evenement. Zo bent u eenvoudig op de hoogte van de aanwezigen en kunt u gericht netwerken.

Meer dan een app

De FBC-app is meer dan alleen een app om het (zakelijke) Feyenoord nieuws te volgen, de agenda te bekijken en te netwerken. De app is ook een communicatiemiddel voor het belangrijkste nieuws rondom de Feyenoord Business Club en/of uw zakelijke stoelen. Door middel van pushnotificaties bent u direct op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen en hoeft u nooit meer iets te missen.

Download nu de FBC-app!

Apple Store

image

Google Play

image