FEYENOORD EN ADIDAS PRESENTEREN THUISTENUE 2021-2022

Het seizoen 2021-2022 is voor Feyenoord officieel begonnen met de introductie van het thuistenue 2021-2022. Naast het vertrouwde rood en wit, heeft het shirt zwart als prominente accentkleur, zoals te zien op de kraag, mouwen, sponsorbedrukking en rugbedrukking. Nieuw is ook EuroParcs, dat komend seizoen het stokje als hoofdsponsor van Droomparken volledig overneemt.

Op de doorlopende rode baan van het shirt zijn witte adidas-strepen geplaatst, geaccentueerd met witte kraag. De witte baan op het shirt is voorzien van rode adidas-strepen en een rode kraag. Daarnaast bevat de rode linkermouw een klein label met een subtiele verwijzing naar de Rotterdamse vlag.

Nu verkrijgbaar in (online) Feyenoord Fanshop

De thuiscollectie is per direct verkrijgbaar, inclusief bedrukking, via de (online) Feyenoord Fanshop, net als de eerder deze maand geïntroduceerde trainingscollectie.

Maak jouw gepersonaliseerde video

Vorige week hebben alle FBC-leden een gepersonaliseerde video van ons ontvangen. In deze campagnevideo spelen diverse Feyenoord-spelers een hoofdrol. Wil u ook zelf een gepersonaliseerde video maken en bekijken hoe u in deze uitgebreide video op verschillende plekken verschijnt? Klik dan hier.