INFORMATIE BEZOEKEN FEYENOORD – VITESSE

Feyenoord neemt het zondag 25 april in een ‘uitverkochte Kuip’ op tegen Vitesse. 6.500 supporters die vooraf negatief getest zijn op het coronavirus krijgen toegang tot het stadion om het team in deze belangrijke Eredivisie-wedstrijd te steunen vanaf de tribunes. In dit bericht leest u meer informatie over het bezoeken van dit duel en de praktische zaken rondom het testen.

Testen

Voorafgaand aan hun wedstrijdbezoek dient u negatief te zijn getest op het coronavirus. De verplichting voor een test geldt voor alle bezoekers (ook indien al gevaccineerd) vanaf 12 jaar. Kinderen t/m 11 jaar mogen zonder sneltest het stadion betreden. Bij het betreden van het stadion zal om drie zaken worden gevraagd: een wedstrijdkaart, een geldig ID-bewijs en een negatieve test in de CoronaCheck-app. Lees verder voor meer info over de test en deze app, die gratis te downloaden is in de App- en Playstore.

CoronaCheck-app

Bezoekers met een wedstrijdkaart kunnen via de CoronaCheck-app een afspraak maken voor een (gratis) sneltest. Deze sneltest mag niet ouder zijn dan 40 uur, gerekend vanaf het laatste fluitsignaal van Feyenoord – Vitesse. Na afloop van de wedstrijd hoeven bezoekers zich niet opnieuw te laten testen. Bij een negatieve test ontvangen supporters een e-mail met de uitslag. Hierin staat een code, die kan worden ingevuld in de CoronaCheck-app. Na het invullen van deze code wordt een QR-code aangemaakt, die bij de toegangspoort wordt gescand. Wanneer de test positief is, worden bezoekers hierover persoonlijk Jens Toornstra kijkt ook weer uit naar wedstrijden met uw support. Bekijk de videoboodschap van de middenvelder na afloop van de gewonnen wedstrijd tegen FC Utrecht.