FITTER MET FEYENOORD EN BREELEASE

Fitter met Feyenoord en Breelease, de mobiliteitspartner in Rotterdam, hebben de handen ineen geslagen om een onderneming te voorzien van een vitamine-boost. Het gezamenlijke geloof dat fitte werknemers de basis vormen voor een gezonde onderneming kwam tot uiting in een unieke campagne: de Feyenoord Vita-MINI.

In de eerste werkweek van 2021 stond de Feyenoord Vita-MINI op de stoep bij de gelukkige winnaars van het bedrijf Dividino, business club lid van Feyenoord. Zij namen deel aan de LinkedIn winactie en wonnen een heerlijke smoothie voor alle werknemers en hebben daarmee gezamenlijk geproost op een gezond 2021. De smoothies werden uitgereikt door Fitter met Feyenoord coach Giovanni, die de werknemers tevens voorzag van goede tips om een gezonde thuiswerk situatie te creëren.

Fitter met Feyenoord

Vorig jaar had niemand kunnen voorzien dat de coronacrisis een dergelijke invloed zou hebben op de fysieke en mentale gesteldheid van werknemers. Meer dan ooit te voren is het van belang om een optimale weerstand op te bouwen. Het initiatief ‘Fitter met Feyenoord’ helpt ondernemingen bij het fysiek en mentaal vitaal houden van medewerkers. Fitte medewerkers zijn ten slotte vrolijk, minder vaak ziek en hebben meer energie. Feyenoord biedt een uniek leefstijlprogramma van twaalf weken aan. In het bijzondere en sportieve decor van De Kuip gaan wij aan de slag om uw medewerkers een gezondere, meer energieke leefstijl aan te laten nemen. Gedurende het traject van twaalf weken volgt men een avond in de week een sportieve en uitdagende activiteit gecombineerd met een leerzame workshop. Uw medewerkers raken geïnspireerd en gemotiveerd, doordat iedere bijeenkomst plaatsvindt in De Kuip. Verkleden in de Feyenoord-kleedkamer, motivatievideo’s van de selectiespelers en hardlopen langs het hoofdveld: alle ingrediënten zijn aanwezig voor het begin van een gezonde toekomst.

Interesse?

Weten wat Fitter met Feyenoord voor uw bedrijf kan betekenen? Klik op de onderstaande button en laat uw gegevens achter voor meer informatie.