VOORWOORD

Mark Koevermans

Commercieel Directeur Feyenoord

Beste relatie,

Maart was een roerige maand. Successen en tegenslagen wisselden elkaar in rap tempo af. Zo begonnen we de maand met zeer goed nieuws over onze nieuwe hoofdpartner: Droomparken. Dit bedrijf staat de komende twee seizoenen met trots op het prachtige rood-witte shirt. Behalve de goede financiële voorwaarden die met de overeenkomst zijn gemoeid, zien we ook veel kansen om de komende twee jaar hun vakantieparken in te zetten om hele leuke dingen te doen voor bijvoorbeeld de jeugdelftallen en zeker ook voor de supporters.


Samen met Opel, een andere belangrijke partner, hebben we een prestigieuze ESA Award in ontvangst genomen. Bij de jaarlijkse verkiezing van beste Europese sponsorcases door de European Sponsorship Association (ESA) in Londen won ‘Het Grote Feyenoord DNA-onderzoek’ bij de middelgrote sportsponsorships. De bevestiging dat nauwe samenwerking tussen Feyenoord en haar partners loont.


Uiteraard wil ik ook even stilstaan bij aanstelling van onze nieuwe hoofdtrainer, Jaap Stam. Jaap volgt per 1 juni Giovanni van Bronckhorst op en daar zijn wij als club zeer content mee. Met Jaap komt er straks letterlijk en figuurlijk echt iemand binnen.


Met Jaap als hoofdtrainer hopen we komend seizoen weer Europees voetbal te spelen. Daarvoor is een goede slotfase van de competitie noodzakelijk. De voorsprong op AZ is inmiddels helaas verdwenen, maar we staan nog wel derde op de ranglijst. Het worden uitdagende weken, waarin we het beste uit onszelf naar boven moeten halen om plek drie en daarmee Europees voetbal veilig te stellen. Dat zijn we aan onze stand verplicht. Daar kunnen wij uw steun natuurlijk goed bij gebruiken!


Hopelijk tot snel in De Kuip!


Met vriendelijke groet,


Mark Koevermans