BIJ ZAKELIJK DIENSTVERLENER VLS GROEP STAAN VEILIGHEID, GEZONDHEID EN MILIEU VOOROP

‘SCHOONMAKEN IS EEN VAK,
ÓNS V
AK!’

Met meer dan veertig jaar ervaring is de VLS Groep uit Zwijndrecht specialist op het gebied van schoonmaak en specialistisch reinigen. VLS bestaat inmiddels uit de bedrijfsonderdelen VLS Schoonmaak en VLS Multiservice en heeft zijn dienstenpakket in de loop der jaren uitgebreid met een groot aantal allianties met strategische partners. Daarmee biedt het bedrijf een compleet pakket facilitaire diensten aan om de zakelijke markt te bestrijken.

Bedrijfsonderdelen

VLS Schoonmaak heeft zich gespecialiseerd in regulier schoonmaakonderhoud voor kantoren, instellingen en overige instanties op landelijk niveau. Het bedrijfsonderdeel VLS Multiservice richt zich voornamelijk op eenmalige specialistische reinigings-opdrachten, maar is eveneens actief met de dagelijkse reiniging van trappenhuizen en treinstations. Ook voetbalstadions, waaronder Stadion Feyenoord en Sparta Rotterdam, behoren tot deze unieke dienstverlening.

No-nonsense cultuur en een familiaire sfeer

De afgelopen veertig jaar ontwikkelde de VLS Groep zich van een kleinschalig, bescheiden familiebedrijf tot een van de grotere schoonmaakdienstverleners in Nederland. Door de ervaring binnen het bedrijf, de in- en externe opleidingen en een goede communicatie hebben de diverse medewerkers meer dan gemiddelde kennis van het vak. VLS staat dan ook niet voor niets in de subtop van de schoonmaak-eredivisie met een eigen identiteit binnen de bedrijfstak. Er heerst een no-nonsense cultuur en een familiaire sfeer. Dit draagt bij aan de stabiliteit van het bedrijf en aan de continuïteit in de relatie met de opdrachtgevers.

Goed gekwalificeerde medewerkers

Service en klantgerichtheid zitten in de haarvaten van de medewerkers. Dat alles bevordert de toegankelijkheid van de organisatie en zorgt ervoor dat klanten bijzonder te spreken zijn over de contacten en de kwaliteit van VLS.

Dit betekent echter niet dat er geen verbeterpunten meer zijn.

De markt blijft in beweging en er komen steeds weer nieuwe technieken en middelen beschikbaar. Om deze ontwikkelingen te implementeren ontwikkelt ook VLS zich continu om nóg beter te worden in datgene waar de zakelijke dienstverlener al sinds jaar en dag goed in is.

Mede om die reden wordt er binnen het bedrijf veel aandacht besteed aan instructie en opleiding. Want alleen met goed gekwalificeerde medewerkers kan VLS het hoge niveau van kwaliteit en dienstverlening waarborgen. Naast ISO 9001, 14001, OHSAS 18001 en VCA is VLS ook PSO (Sociaal Ondernemen) gecertificeerd. Veiligheid, gezondheid en milieu staan voorop!

Schoonmaken is een vak, óns vak

Het credo van VLS Schoonmaak is: ‘Schoonmaken is een vak, óns vak!’ En dat straalt het bedrijf ook uit. Hierbij gaat het om een doordacht plan van aanpak, de juiste schoonmaakhandelingen vakkundig en controleerbaar uitvoeren, in een juiste prijs-kwaliteitsverhouding. De uitvoering van taken bij de opdrachtgever is óók organiseren. Dat doen we via een uniek systeem: het VLS-Schoonmaaksysteem, waarbij de basis wordt gevormd door een strikte scheiding in twee hoofdtaken: dagelijks en periodiek onderhoud. Vóór aanvang van de werkzaamheden wordt een gedegen inventarisatie gemaakt en zorggedragen voor planning, gebouwroute, instructie en werkprogramma’s.

Als vanzelfsprekend is deze werkvoorbereiding het leeuwendeel van de kwaliteitszorg van de onderneming. VLS Schoonmaak, schoonhouden met visie!

VLS Multiservice

VLS Multiservice voert de specialistische reiniging uit met vakkundige mensen. Echte professionals die doordachte technieken toepassen. Wij draaien onze hand niet om voor grote klussen. Juist omdat de meeste onderdelen van dit werk om vakmanschap en specialisme vragen, besteden wij veel aandacht aan instructie en opleiding. Want met goed gekwalificeerde medewerkers kunnen wij het hoge niveau van onze kwaliteit en dienstverlening waarborgen. Natuurlijk is VLS Multiservice ook VCA-gecertificeerd. Kortom: VLS Multiservice, schoonmaak-professionals met de juiste toegepaste technieken!


Er heerst een no-nonsense cultuur en een familiaire sfeer. Dit draagt bij aan de stabiliteit van het bedrijf en aan de continuïteit in de relatie met de opdrachtgevers.