KOM WEER SAMEN IN DE KUIP


Deuren stadion weer geopend voor bezoekers en events

‘Je komt samen in De Kuip,’ luidt de slogan van De Kuip Meetings & Events. De afgelopen maanden zat ons iconische stadion noodgedwongen op slot, maar inmiddels zijn de deuren weer geopend en komt er weer leven in de brouwerij. Zo kunt u weer een bezoek brengen aan de Brasserie, is het weer mogelijk om rondleidingen te volgen en kunnen met ingang van 1 juli ook zakelijke evenementen met maximaal honderd personen plaatsvinden. Uiteraard worden in alle gevallen de maatregelen en richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Zakelijke events mogelijk vanaf 1 juli

Met ingang van 1 juli zijn zakelijke events tot 100 personen weer mogelijk in De Kuip. Daarbij staan uw veiligheid en gezondheid uiteraard voorop. In alle zalen kan 1,5 meter afstand worden gehouden, er zijn desinfectiezuilen geplaatst en er is routing aangebracht. U kunt in De Kuip vergaderen, een feest organiseren of congres of beurs hosten. Daarnaast heeft het stadion de perfecte faciliteiten voor een event in de buitenlucht, bijvoorbeeld op het heilige gras en/of de tribunes. Uiteraard denken wij met u mee om tot een geschikte maatwerkoplossing te komen. Vragen over de zakelijke mogelijkheden in De Kuip? Neem contact op via onderstaande button. In onderstaande video laten we zien hoe wij verschillende maatregelen hebben toegepast en wat de mogelijkheden zijn in De Kuip.

Lunch of borrel in Brasserie De Kuip

Zakelijke lunch of borrel? Dat kan weer in De Kuip, want de Brasserie opende op 2 juni weer haar deuren. Mét een nieuwe serveerwijze waarbij de 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd, maar zónder in te boeten aan sfeer, kwaliteit en gastvrijheid. Komt u binnenkort langs? Vergeet niet om vooraf te reserveren, zodat wij weten hoeveel gasten we kunnen ontvangen. Uw veiligheid en gezondheid staan immers voorop. Na sluitingstijd is Brasserie De Kuip geopend voor groepsreserveringen tot 30 personen.