FBC GOLF TROPHY


12e Editie

Save the date:

7 september

Voor de Feyenoord Business Club start het seizoen met de 12e editie van de FBC Golf Trophy op golfbaan Prise d’eau in Tilburg. Dit is een exclusief evenement voor onze FBC-leden. Zet onderstaande datum alvast in uw agenda.

Save the date: maandag 7 september

Het golfen

Voor de geoefende golfers wordt een wedstrijd over 18 holes georganiseerd en de beginners kunnen deelnemen aan een clinic onder leiding van golfprofessionals. Tevens organiseren we een Masterclass voor relaties die vaker aan een clinic hebben deelgenomen of een GVB hebben, maar nog over weinig baanervaring beschikken. De FBC Golf Trophy is hét evenement om nieuwe contacten op te doen en om bestaande contacten te onderhouden.

Subsponsor

U heeft de mogelijk om deze FBC Golf Trophy te sponsoren en uw bedrijf hiermee extra onder de aandacht te brengen bij de FBC-leden.

- Recht om producten te presenteren, demonstreren of te ‘samplen’ op de wedstrijddag; - Recht om 2 promotionele uitingen te plaatsen in en rond het clubhuis op de wedstrijddag; - Recht om deelnemers te voorzien van promotionele items en drukwerk op de wedstrijddag; - Naam- en logovermelding op beachflag bij één teebox (hole sponsor); - Naam- en logovermelding op de backdrop; - Naam- en logovermelding op de banner bij de registratiebalie op de wedstrijddag; - Recht van deelname met 3 extra personen aan de golfwedstrijd of clinic (1 flight); - Recht op branche exclusiviteit binnen de groep van subsponsoren. Wij vragen hiervoor een sponsorbedrag van €3000,-.

Bent u geïnteresseerd om met uw bedrijf deel te nemen als sponsor aan deze editie van de FBC Golf Trophy. Stuur dan een e-mail naar fbc@feyenoord.nl.

Holesponsor

- Naam- en logovermelding op beachflag bij één teebox; - Recht op naamsvermelding op banner bij registratiebalie op de wedstrijddag; - Recht van deelname met één extra persoon aan de golfwedstrijd of clinic; - U start de wedstrijd bij de door uw gesponsorde hole. Wij vragen hiervoor een sponsorbedrag van €500,-.

Bent u geïnteresseerd om met uw bedrijf deel te nemen als sponsor aan deze editie van de FBC Golf Trophy. Stuur dan een e-mail naar fbc@feyenoord.nl.