STERKER DOOR STRIJD

U staat er niet alleen voor!

De coronacrisis raakt ons allemaal. Om u in deze onzekere periode te kunnen steunen, heeft Feyenoord een online platform opgezet waarmee we u willen steunen en laten weten: u staat er niet alleen voor. Het thema van dit platform: #FBCsterkerdoorstrijd.

Moed en kracht

Dat thema is niet voor niets gekozen. 'Sterker door Strijd' is de Rotterdamse wapenspreuk en staat voor de moed en kracht van de Rotterdammers. Dat zijn eigenschappen die we in deze moeilijke tijden allemaal hard nodig hebben. Gelukkig zien we al dat veel ondernemers, ondanks alle verandering en onzekerheid, er het beste van proberen te maken. Door zoveel mogelijk te doen vanuit huis, door hun product om te vormen of door andere diensten aan te bieden.

Helpen en inspireren

Op het online platform brengen we dat soort initiatieven graag onder de aandacht. U vindt er verhalen en tips van andere ondernemers, waarmee we elkaar helpen en inspireren om deze crisis door te komen. Maar u vindt er ook actuele en historische Feyenoord-content, waarmee uw rood-witte bloed ook in deze periode kan blijven stromen. Benieuwd? Neem een kijkje op het platform door op onderstaande button te klikken.

#FBCsterkerdoorstrijd

Via onze social wall blijft u op de hoogte van alles wat zich rondom Feyenoord afspeelt op zakelijk en sportief gebied. Heeft u een bericht dat is bestemd voor alle leden van de Feyenoord Business Club? Door #FBCsterkerdoorstrijd te gebruiken maakt u het voor ons mogelijk uw bericht door te plaatsen. Zo is uw boodschap zichtbaar voor alle relaties en kunnen zij met u in contact komen. Een perfecte manier om elkaar te steunen.

Ome Gerard wenst u alle sterkte en gezondheid toe

Het komt maar weinig voor dat clubambassadeur Gerard Meijer (84 jaar) een lange periode niet in De Kuip te vinden is. Helaas moet ook hij thuis verblijven en verricht hij zijn ambassadeurswerkzaamheden vanuit de woonkamer. Hij mist uiteraard De Kuip en zijn “ambassadors room”, maar zijn gezondheid is op dit moment het belangrijkste en die is gelukkig prima in orde. Gerard wenst alle relaties alle sterkte toe in deze lastige periode!