VOORWOORD

Mark Koevermans

Beste relatie,

De maand maart is net begonnen en we mogen gerust stellen dat we 2020 goed zijn gestart. De sportieve resultaten van Feyenoord 1 onder Dick Advocaat zijn uitstekend met zestien punten uit zes wedstrijden en een momenteel derde plaats in de Eredivisie.

Daarnaast spelen we op donderdag 5 maart in De Kuip tegen NAC Breda voor een plek in de finale van de KNVB Beker. Het team doet er alles aan om het doel – rechtstreekse plaatsing Europees voetbal – te behalen. Op bestuurlijk gebied zijn Frank Arnesen als technisch directeur, Pieter Smorenburg als CFO en ondergetekende als algemeen directeur de afgelopen weken begonnen. Binnenkort hopen we het directieteam te completeren met een nieuwe commercieel directeur.

Na het jaar 2019, waarin we afscheid namen van clubiconen Robin van Persie en Giovanni van Bronckhorst, we ons kwalificeerden voor de groepsfase Europa League en lieten zien dat De Kuip nog steeds een poptempel is, kijken we graag vooruit en hebben we het volste vertrouwen dat we dit seizoen op een mooie en goede manier gaan afsluiten.

De enorme saamhorigheid die ik de laatste maanden heb gezien bij Feyenoord 1, zie ik ook binnen de Feyenoord Business Club. Niet alleen rondom evenementen als de Golf Trophy, het Kerstdiner of de FBC Netwerkborrels, maar ook op wedstrijddagen. Hopelijk gaan we dit seizoen samen nog van veel mooie momenten meemaken.

Met vriendelijke groet,

Mark Koevermans


‘Flippo-koning’ in De Kuip


Business Merchandise