VOORWOORD

Mark Koevermans

Beste relatie,


Mooi en erg fijn dat we deze week het nieuwe directieteam konden presenteren. Met de aanstellingen van Frank Arnesen (technisch directeur), Pieter Smorenburg (CFO) en mijzelf (algemeen directeur) zijn nagenoeg alle bestuurlijke posities weer ingevuld. De nieuwe commercieel directeur hopen wij spoedig aan u te kunnen voorstellen.


Druk programma
December belooft een drukke en interessante maand te worden. Niet alleen speelt ons eerste elftal zes wedstrijden, ook staan er weer inspirerende FBC-evenementen op het programma. Feyenoord komt op alle fronten nog in actie: Eredivisie waaronder thuis tegen PSV, Europa League tegen FC Porto en de uitwedstrijd voor de KNVB Beker tegen SC Cambuur. Een belangrijke maand dus, waarin onder meer wordt beslist of Feyenoord overwintert in Europa.

'Eens te meer is gebleken dat een sterke en trouwe FBC veel waard is voor de club.'

Galadiner

In het bijzonder wil ik terugblikken op het Feyenoord Galadiner, dat deze maand het prachtige bedrag van 628.470 euro opbracht. Meer dan ooit werd duidelijk wat de kracht van Feyenoord is. Het maatschappelijk werk dat we met zijn allen binnen en buiten Feyenoord verrichten onder de pijlers sport, werk en onderwijs maakt mij trots. Via deze weg wil ik de aanwezige businessclubleden bedanken voor hun bijdrage aan het SV Gio project van de Feyenoord en Giovanni van Bronckhorst Foundation. Eens te meer is gebleken dat een sterke en trouwe FBC veel waard is voor de club.


Graag wil ik maandag 16 december tijdens het FBC Kerstdiner proosten op uw steun het afgelopen jaar. Het laatste FBC-evenement van 2019 belooft wederom een memorabele avond te worden, waarop netwerken, saamhorigheid en kameraadschap hand in hand gaan. Laten we gezamenlijk zorgen voor een mooi einde van 2019.

Graag tot ziens in het stadion of op de FBC-evenementen.

Met vriendelijke groet,

Mark Koevermans


Feyenoord Galadiner


Show Najib Amhali