BIJKOPEN KAARTEN FEYENOORD - PSV

Nog maar enkele kaarten beschikbaar voor dit topduel

Feyenoord neemt het zondag 15 december op tegen PSV. De Eindhovenaren hebben het de laatste jaren lastig in De Kuip, die altijd kolkt wanneer deze wedstrijd wordt gespeeld. Wilt u de topper in de Eredivisie met nog meer relaties beleven? Koop dan extra kaarten!

Vaak succesvol tegen PSV

Feyenoord is opvallend vaak succesvol tegen PSV in De Kuip. Van de laatste negen competitieduels in Rotterdam wist Feyenoord er liefst zeven te winnen. Ook vorig jaar was de thuisploeg de sterkste in het sfeervolle stadion. Toen bracht Feyenoord de Brabanders in december de eerste nederlaag in de competitie toe.

Toppers kijkt u in De Kuip

Reden genoeg om samen met uw relaties eens goed te gaan zitten voor deze wedstrijd. En waar doet u dat nu beter dan in De Kuip? Vanuit uw zakelijke stoel ervaart u comfort, maar geniet u tegelijkertijd ook van de karakteristieke voetbalsfeer in het stadion. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar op de Business- en Comfort Seats. Interesse in extra (zakelijke) kaarten voor Feyenoord – PSV? Vraag dan extra kaarten aan via sales@feyenoord.nl of uw salesmanager. Let op: extra aangekochte kaarten worden 48 uur na bestelling niet meer teruggenomen.


FBC voetbalelftal


Rondleidingen