FBC VOETBALELFTAL

Word ook selectiespeler van het FBC voetbalteam

Altijd al de clubkleuren van Feyenoord willen verdedigen? Nu is uw kans! Het voetbalelftal van de Feyenoord Business Club zoekt voetballende ondernemers met talent, passie en een Feyenoord-hart. Samen met andere FBC-leden neemt u het een aantal keer per jaar op tegen businessclubteams of gelegenheidsteams uit heel Nederland. Een ideale wedstrijdvoorbereiding gegarandeerd!

Voetballen op Varkenoord

Het FBC voetbalelftal speelt zowel thuis (op Varkenoord) als uit. Natuurlijk krijgt u aansluitend op de wedstrijd toegang tot het stadion waar Feyenoord even later haar opwachting zal maken. Heeft u een fluwelen traptechniek, tomeloze inzet of bent u gewoon een ├ęchte teamspeler? Dan zou u zomaar eens de voetballer kunnen zijn die wij zoeken! Eens meedoen met dit elftal op Varkenoord? Maak uw interesse kenbaar door contact op te nemen met uw salesmanager.

Verdedig de clubkleuren

Graag zien wij u bij de eerstvolgende wedstrijd de strijd aangaan in een Feyenoord-tenue. Combineer een sportieve activiteit met gezellig samenzijn met gelijkgestemden. Voetbal verenigt, iets dat iedere wedstrijd van het FBC voetbalelftal weer duidelijk wordt.

Lid worden van het FBC voetbalelftal?

Mail naar fbc@feyenoord.nl of neem contact op met uw salesmanager!