FBC-NIEUWS

Mark Koevermans nieuwe algemeen directeur Feyenoord

Feyenoord heeft dinsdag na een bestuurlijk roerige periode een nieuw directieteam gepresenteerd. Mark Koevermans komt als algemeen directeur aan het hoofd daarvan te staan, met Frank Arnesen (technisch directeur) en Pieter Smorenburg (financieel directeur) onder zich.

Theatershow over Europacup I-zege

Het winnen van de Europacup I in 1970 heeft Feyenoord wereldwijd aanzien opgeleverd. Op 6 mei 2020 is het exact 50 jaar na de historische finale tegen Celtic in Milaan. In een bijzondere theatershow in het Nieuwe Luxor in Rotterdam blikken we die dag terug op de zege met gesprekken met de hoofdrolspelers van toen, historische beelden en muziek.


Ook u als FBC-lid krijgt de mogelijkheid om deze ode aan onze helden bij te wonen. Er zal een beperkt aantal arrangementen beschikbaar komen voor de Feyenoord Business Club. Wanneer er meer bekend is informeren wij u opnieuw.

Nieuwe technisch directeur en CFO voor Feyenoord

Frank Arnesen wordt technisch directeur (td) van Feyenoord. De 63-jarige Deen, met een indrukwekkende staat van dienst als speler, trainer en td, zal medio januari 2020 in dienst treden. Ook heeft de stadionclub een financieel directeur aangetrokken. Pieter Smorenburg (54) gaat deze functie per direct invullen.

Verloning.nl nieuwe partner Feyenoord

Verloning.nl is de komende vijf seizoenen als Partner aan Feyenoord verbonden. Het bedrijf, dat op de arbeidsmarkt een unieke oplossing biedt voor freelancers, was al zichtbaar op de LED-boarding bij de thuiswedstrijden en heeft dit nu omgezet in een officieel Partnership.

Sophiawedstrijd Feyenoord – ADO brengt €36.322,53 op

Rond de jaarlijkse Sophiawedstrijd, dit seizoen thuis tegen ADO Den Haag op 15 september 2019, is een bedrag van €36.322,53 opgehaald. Het bedrag werd opgehaald door een collecte en een speciale SMS-actie en is dit jaar bestemd voor een speciale Feyenoord-hoek in het Sophia Kinderziekenhuis.

Ook Advocaat voor winters trainingskamp naar Marbella

Feyenoord bereidt zich ook in 2020 in Spanje voor op de tweede seizoenshelft. De selectie van trainer Dick Advocaat verblijft van maandag 6 tot en met zaterdag 11 januari voor een trainingskamp in de Zuid-Spaanse kustplaats Marbella. U heeft inmiddels een aanbieding ontvangen om mee te reizen naar Marbella.