VOORWOORD

Mark Koevermans

Beste relatie,


We bevinden ons in een moeilijke periode die meerdere uitdagingen met zich meebrengt de komende maanden voor zowel club als stadion. Via deze weg wil ik mijn waardering uitspreken naar u als FBC-lid voor uw nimmer aflatende- en onvoorwaardelijke steun, ook in mindere tijden.

Gezond
Afgelopen seizoen heeft Feyenoord een omzet van bijna 71 miljoen en een positief operationeel resultaat behaald. Wel is wederom het belang van het (niet) spelen van Europees voetbal groot gebleken. Het doet mij daarom deugd dat Feyenoord dit seizoen actief is in de groepsfase van de Europa League en nog kans maakt om zich te plaatsen voor de knock-outfase.

'Het kameraadschap en de saamhorigheid, dat maakt Feyenoord die mooie club die we, ook gedurende een moeilijke periode, zo’n warm hart toedragen.'

Recordomzet

Stadion Feijenoord kende een jaar met een recordomzet. Een zeer mooi resultaat dat mede te danken is aan de concerten van Marco Borsato en Rammstein. Ook was de interland Nederland – Noord-Ierland een mooi affiche voor het stadion, waar Oranje al negentien jaar ongeslagen is. Voor onze premium seathouders natuurlijk prachtig om mee te maken.


Reizen
Samen met onze reispartners UNIGLOBE en Rotterdam The Hague Airport heeft de Feyenoord Business Club dit seizoen al memorabele reizen naar Tbilisi, Tel Aviv, Glasgow en Basel gemaakt. Daar komt de trip naar Porto in december nog bij. Een onvergetelijke ervaring, hoor ik vaak van FBC-leden. Dat kan ik begrijpen. Het kameraadschap en de saamhorigheid, dat maakt Feyenoord die mooie club die we, ook gedurende een moeilijke periode, zo’n warm hart toedragen.


Graag tot ziens in het stadion of op de FBC-evenementen.


Met vriendelijke groet,

Mark Koevermans


Succesverhaal


Reis naar Basel en Bern