KIJKJE IN DE KUIP

Vergroot uw wedstrijdbeleving met een rondleiding

Als FBC-lid weet u hoe mooi De Kuip is. Het iconische stadion ademt voetbal. Vanaf uw eigen zakelijke stoel ervaart u telkens weer de typerende voetbalsfeer die De Kuip zo kenmerkt. Maar kent u ook de bijzondere plekken van het stadion, zoals de spelerstunnel of het perscentrum?

Spelerstunnel

Met een wedstrijdrondleiding komt u samen met uw relaties op de meest fameuze plekken in De Kuip. Drie uur voor de wedstrijd start u met de tour langs onder meer die unieke spelerstunnel, het perscentrum, de Boardroom én het veld waar even later de Feyenoorders zullen strijden om de overwinning.

Feyenoord Museum

De 60 minuten durende rondleiding brengt u langs alle must see plekken in De Kuip en start en eindigt in het Maasgebouw. Hier kunt u de wedstrijdvoorbereiding voortzetten met een hapje en een drankje. Er is geen betere manier om in de stemming te komen voor de wedstrijd! Uiteraard ontbreekt ook het Feyenoord Museum niet in deze uitgebreide tour. Hier vergaapt u zich aan alle relikwieën die door de jaren heen zijn verzameld. Het Feyenoord-hart van u en uw gasten gaat ongetwijfeld sneller kloppen.