FBC-NIEUWS

Dick Advocaat nieuwe hoofdtrainer

Dick Advocaat wordt per direct de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord. De oud-bondscoach en Feyenoord zijn een contract tot het einde van dit seizoen overeengekomen. Tegelijk met zijn komst heeft Feyenoord nog een aantal ingrijpende wijzigingen doorgevoerd in de technische staf. De club neemt per direct afscheid van stafleden Jean-Paul van Gastel, Roy Makaay en Denny Landzaat. Advocaat wordt bijgestaan door de assistent-trainers Said Bakkati, Cor Pot en John de Wolf.

Feyenoord en RET verlengen partnership

Feyenoord en de RET hebben hun samenwerking uitgebreid en verlengd. Beide partijen zijn ook de komende drie jaar partners en dat is goed nieuws voor Feyenoord-supporters die met het openbaar vervoer richting de thuiswedstrijden reizen.

Peter van der Wiele winnaar VIP-weekend FC Groningen - Feyenoord

Office Centre is sinds begin dit kalenderjaar partner van Feyenoord. Vanuit deze samenwerking werd vorige maand aan alle FBC-leden de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan een unieke winactie: een VIP-weekend rondom FC Groningen - Feyenoord. Peter van der Wiele (Sanidump) mocht zich de gelukkige winnaar noemen.

Feyenoord introduceert nieuw ticketingsysteem van Tymes4 Software

Feyenoord en ITX Software hebben de handtekeningen gezet onder een samenwerkingsovereenkomst. De verbintenis heeft de afgelopen maanden al geleid tot de introductie van een nieuw ticketingsysteem genaamd Tymes4.