VOORWOORD

Mark Koevermans

Beste relatie,

Vorige maand wilde ik nog niet te ver op de zaken vooruit lopen, maar nu we de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League inmiddels hebben gespeeld kan ik mijn tevredenheid over de plaatsing uitspreken richting u. Sportief en financieel zetten we weer een stap in de goede richting. Feyenoord speelt weer mee in Europa en dat maakt iedereen met een rood-wit hart trots.

Aantrekkingskracht

De Feyenoord Business Club liet de afgelopen weken al letterlijk van zich horen in diverse Europese steden. Zo reisden veel FBC-leden mee naar Tbilisi, Tel Aviv en Glasgow, waar het nuttige met het aangename werd gecombineerd. Eens te meer bleek onze businessclub dé ontmoetingsplaats voor ondernemers met een Feyenoord-hart te zijn. Van Rotterdam tot Tel Aviv, de zakelijke aantrekkingskracht op de club blijft groot.

'Mijn complimenten richting de supporters van zowel Feyenoord als ADO Den Haag voor dit prachtige gebaar.'

Partnership
Dat geldt gelukkig ook voor nieuwe partners. Begin september tekende Feyenoord een samenwerkingsovereenkomst met RM Netherlands. Het bedrijf bezorgt zowel nationaal als internationaal pakketten en poststukken voor consumenten en de zakelijke markt. Wij zijn blij met het vertrouwen dat RM Netherlands heeft in dit partnership en kijken uit naar de komende drie jaar, waarin we op diverse vlakken gaan samenwerken.


Knuffelregen
Een andere samenwerking die ik hier speciaal wil benoemen is die met Erasmus MC-Sophia Kinderziekenhuis. Op zondag 15 september stond de wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag in het teken van het Sophia Kinderziekenhuis. Honderden kinderen waren in De Kuip aanwezig om de wedstrijd te beleven en plezier te hebben. De knuffelregen in de twaalfde minuut maakte ook deze keer veel indruk op mij. Mijn complimenten richting de supporters van zowel Feyenoord als ADO Den Haag voor dit prachtige gebaar.


Ook in het nog lange restant van het seizoen hoop ik samen met u als FBC-lid veel hoogtepunten mee te maken.


Graag tot ziens in het stadion of op de FBC-evenementen.


Met vriendelijke groet,

Mark Koevermans


Succesverhaal


Het moment van...