Feyenoord Galadiner 2019

Feesten, netwerken en exclusieve veilingitems bemachtigen terwijl u ook nog eens goede doelen steunt? Het kan tijdens het Feyenoord Galadiner, de vooraanstaande Rotterdamse feestavond die plaatsvindt op vrijdag 15 november 2019. Wilt u het evenement in de karakteristieke RDM Onderzeebootloods zelf ervaren? Reserveer dan een tafel en steun de Feyenoord Foundation én de Giovanni van Bronckhorst Foundation!

Unieke Rotterdamse locatie

Waar vroeger onderzeeërs van de helling liepen, is nu ruimte voor grootse evenementen als het Feyenoord Galadiner. De RDM Onderzeebootloods is recentelijk gerenoveerd, maar heeft zijn rauwe en industriële karakter behouden. Een perfecte locatie voor het het Feyenoord Galadiner, de feestelijke avond die u eens mee moet maken!

Feesten en flaneren

Ontmoet, bied en geniet tijdens het Feyenoord Galadiner. Graag een Feyenoord-speler met zijn partner aan tafel? Wij regelen het graag voor u! Natuurlijk kunt u ook samen met familie, vrienden en/of zakelijke collega's deze onvergetelijke avond beleven. De kosten van een Feyenoord Galadiner-tafel bedragen € 5.000,-. Wij raden u aan tijdig te reserveren vanwege de grote belangstelling.

Reserveer nu een tafel voor het Feyenoord Galadiner!