VOORWOORD

Mark Koevermans

Beste relatie,

Met de prachtige Europese avond in De Kuip tegen Hapoel Beer Sheva nog vers in het geheugen wil ik mijn waardering uitspreken naar de spelers, technische staf en natuurlijk u als FBC-lid. Die avond werd mij wederom bevestigd waar Feyenoord voor staat: goed voetbal, strijd, loyaliteit en kameraadschap. Natuurlijk, de start van de Eredivisie verliep niet zoals gehoopt, maar gezamenlijk hebben we ons wel een uitstekende uitgangspositie voor de groepsfase van de Europa League verschaft. Ik wil niet te ver op de zaken vooruit lopen, maar plaatsing voor de groepsfase zou zeer goed nieuws zijn voor de club. Zowel sportief als financieel kunnen we dan wéér een stap in de goede richting zetten.

' Als FBC-lid zult u ongetwijfeld beseffen hoe belangrijk het is om te investeren in talent en de toekomst van het bedrijf.'

Investeren
Die doorontwikkeling is al zichtbaar op Varkenoord, waar onlangs het nieuwbouwcomplex van de Feyenoord Academy werd geopend. Een state of the art complex, waar onze jeugd zo goed mogelijk wordt begeleid richting een toekomst als profvoetballer. Het besef dat we onze jeugdspelers in dergelijke omstandigheden kunnen klaarstomen voor het eerste elftal maakt mij trots. Als FBC-lid zult u ongetwijfeld beseffen hoe belangrijk het is om te investeren in talent en de toekomst van het bedrijf. Dat de club hier een volgende stap in heeft gezet doet mij veel deugd.


Netwerken
Ook zeker het benoemen waard is de FBC Golf Trophy. Dit evenement geldt al jaren als de officiële start van het Feyenoord Business Club-seizoen en kan altijd op veel animo rekenen. De afgelopen editie op golfbaan Prise d’Eau in Tilburg was een groot succes. De kracht van de Feyenoord Business Club; het netwerken met gelijkgestemden, was opnieuw te ervaren. Ik ben ervan overtuigd dat dit FBC-seizoen u nog veel meer mooie momenten gaat opleveren, zowel binnen als buiten De Kuip.


Graag tot ziens in het stadion of tijdens één van de FBC-evenementen.


Met vriendelijke groet,


Mark Koevermans


Succesverhaal


Het moment van...