Zomerterras in De Kuip

Woensdag 1 juli is het Zomerterras in De Kuip geopend. En hoe? Op de openingsdag was direct de lunch, borrel en het diner volledig volgeboekt. Ook de aankomende weken zijn zo goed als volgeboekt. Wilt u deze unieke ervaring niet missen? Reserveer dan tijdig een plekje op het Zomerterras.

Groot succes

Het zomerterras is een groot succes. ‘We hebben meer dan 5.000 reserveringen staan,’ meldt Dennis Van Keulen (Manager Sales) trots. ‘We zijn de hele dag open, dus je kunt komen lunchen, borrelen of dineren.' Niet alleen het terras dat op de plek staat waar normaal Vak X staat is bijzonder. Ook de looproute maakt het uniek. Je loopt door het Maasgebouw, langs de kleedkamers, door de spelerstunnel en langs het veld naar het terras. Plekken in De Kuip die je normaal niet zomaar mag betreden. Kom langs voor een lunch, borrel of diner op de meeste iconische locatie van Rotterdam: het Zomerterras in De Kuip!

FBC-avond

Op woensdag 8 juli stond het Zomerterras in De Kuip in het teken van onze FBC-leden. Zo'n 100 leden waren aanwezig tijdens dit 'onofficiële FBC-event'. Na lange tijd was het weer mogelijk om elkaar te zien en te spreken. Het werd een gezellige avond op het terras, waar vooral werd gesproken over de afgelopen maanden en hoe iedereen deze heeft beleefd. Daarnaast werd er ook alvast vooruit gegekeken naar het komende seizoen. Wij hopen op korte termijn weer FBC-evenementen aan te kondigen en u snel weer te zien in De Kuip!