Feyenoord zowel thuis als uit in rood-wit-zwart

Het nieuwe thuisshirt

Het seizoen 2020-2021 kan voor Feyenoord en adidas definitief beginnen met de introductie van het nieuwe thuistenue. Het shirt heeft een traditioneel ontwerp, met geborduurd Feyenoord-logo op de borst. De klassieke V-hals verdeelt het shirt aan de voorkant in gelijke vlakken rood en wit. Drie zwarte adidas-strepen op de schouders maken het shirt af.

Het nieuwe uitshirt

Het krachtige zwarte shirt wordt aangevuld met details in de overige clubkleuren: rood en wit. Zo zijn aan de voorkant horizontale rode strepen en een opvallend grafisch element te vinden. In de kraag en mouwen zijn juist witte details opgenomen. Ook de partnerlogo’s en rugbedrukking zijn wit, in lijn met de 3 adidas-strepen aan de zijkant van het shirt. Waar het shirt overwegend zwart is, zijn het broekje en sokken rood, waarbij de kousen ook drie witte adidas-strepen bevatten. Het nieuwe uittenue is, net als de traditionele driekleur in het thuistenue, zo een mix van rood, wit en zwart - maar dan in een moderne, progressieve interpretatie. In de nek is de tekst ‘Feyenoord Rotterdam’ te vinden.

Feyenoord en adidas introduceren trainingslijn 2020-2021

Alle trainingen en voorbereidingen voor de wedstrijden van Feyenoord 1 worden dit seizoen in de kleuren zwart en groen afgewerkt. Een strakke look dus voor de trainingsshirts, trainingsbroeken, presentatiepolo's en meer. Het traditionele Feyenoord-logo prijkt op de kledingitems met een wit, siliconen 3D-badge. Geheel in stijl met de witte adidas-accenten op de nieuwe producten. De gehele trainingslijn is per direct online te bestellen via de online Feyenoord Fanshop. De artikelen zijn ook – samen met de nieuwe thuis- en uittenue - verkrijgbaar bij de verschillende Feyenoord Fanshops.