VOORWOORD

Mark Koevermans

Beste relatie,


De voorbereidingen op het nieuwe seizoen zitten er zo goed als op. We kunnen ons gaan opmaken voor de eerste wedstrijden in de Eredivisie en de Europa League. Het zijn belangrijke duels zo aan het begin van het seizoen, onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Jaap Stam. Zowel sportief als financieel kunnen we een direct een grote stap in de goede richting zetten. Namens iedereen binnen de club wil ik u vragen Feyenoord – zoals gebruikelijk – hartstochtelijk te steunen.


Vertrouwen
De selectie kende ondertussen een prima voorbereiding de afgelopen weken. Met de komst van Jaap als nieuwe hoofdtrainer en aanwinsten Liam Kelly, Luciano Narsingh en Nick Marsman tot onze beschikking kunnen we met vertrouwen aan het nieuwe seizoen beginnen. Het is ieder jaar weer goed om te horen dat massaal de hoop en het vertrouwen op een succesvol seizoen wordt uitgesproken. Vanuit onze geledingen zullen wij er alles aan doen om dit daadwerkelijk te realiseren.

'Het is ieder jaar weer goed om te horen dat massaal

de hoop en het vertrouwen op een succesvol seizoen

wordt uitgesproken.'

Netwerken
Naast hopelijk mooie wedstrijden kunt u ook, zoals u van ons gewend bent, veel sfeervolle FBC-evenementen verwachten. Zo trappen we traditioneel af met de FBC Golf Trophy. Dit jaar zijn we te gast op de prachtige golfbaan Prise d’Eau Golf in Tilburg, alwaar u sportiviteit en de mogelijkheid tot netwerken uitstekend kunt combineren. Natuurlijk staan er veel meer evenementen op het programma, maar daarover leest u meer op de volgende pagina van het FBC Online Magazine.


Tot slot wil ik de concerten van Marco Borsato en Rammstein in De Kuip benoemen. Zes grootschalige evenementen van twee artiesten in het stadion waar u iedere twee weken Feyenoord steunt. Ik vond het bijzonder om te zien hoe De Kuip in korte tijd transformeerde tot een poptempel waar in totaal bijna 250.000 mensen genoten van de klanken van Marco Borsato en Rammstein.


Ik hoop van harte dat we dit seizoen ook gezamenlijk van Feyenoord kunnen genieten. Graag tot ziens in De Kuip of op één van de FBC-evenementen!


Met vriendelijke groet,

Mark Koevermans


Succesverhaal


Feyenoord Galadiner