FEYENOORD GALADINER

Het Feyenoord Galadiner is een exclusief en stijlvol evenement dat volledig in het teken staat van de Feyenoord Foundation en de Giovanni van Bronckhorst Foundation! Ieder jaar genieten de genodigden van een glansrijke feestavond. Dit jaar vindt het Feyenoord Galadiner plaats op vrijdag 15 november in de RDM Onderzeebootloods. Wilt u het evenement zelf ervaren? Reserveer nu een tafel!

Culinair hoogstaand dineren in een exclusieve en feestelijke omgeving waar u volop de mogelijkheid krijgt om te netwerken, dat kunt u deze avond verwachten. Samen met andere zakelijke relaties, de spelers en de technische staf van Feyenoord ervaart u dit onvergetelijke evenement.

Perfecte locatie

De RDM Onderzeebootloods is met haar industriële karakter en uitzicht over de Rotterdamse haven de perfecte locatie om dit vermaarde Rotterdamse evenement te organiseren. In combinatie met de veiling van exclusieve items is het Feyenoord Galadiner een feestelijke avond die u absoluut moet meemaken!

Fameuze feestavond

Het Feyenoord Galadiner geldt als een van de meest exclusieve Rotterdamse feestavonden van het jaar. De kosten van een Feyenoord Galadiner-tafel bedragen € 5.000,-. Wij raden u aan tijdig te reserveren vanwege de grote belangstelling.

Reserveer nu een tafel voor het Feyenoord Galadiner!