FBC-NIEUWS

Aanvangstijdstip eerste Europese thuisduel bekend

Het aanvangstijdstip van de thuiswedstrijd van Feyenoord in de derde voorronde van de Europa League op donderdag 8 augustus is definitief vastgesteld. Het eerste Europese thuisduel van dit seizoen begint om 19:30 uur.

Oger kleedt Feyenoord 1 voor twaalfde jaar

De spelers en technische staf van Feyenoord hebben vrijdag in De Kuip hun maatpakken van Oger Corporate Fashion in ontvangst genomen. Het is het twaalfde jaar dat het kledingbedrijf de selectie in een nieuw jasje steekt.

Unieke kans: gesigneerd Van Persie-shirt in uw kantoor

Robin van Persie zette zondag 12 mei na zijn laatste officiƫle wedstrijd als Feyenoorder een punt achter zijn loopbaan als profvoetballer. Als dank voor bewezen diensten ontving hij namens Feyenoord een uniek ingelijst shirt uit een zeer exclusieve serie.


Van Persie heeft het mede mogelijk gemaakt dat ook u een gesigneerd en ingelijst exemplaar kunt bemachtigen, waarbij u direct drie goede doelen steunt.

Jan de Jong weg bij Feyenoord

Algemeen directeur Jan de Jong vertrekt bij Feyenoord. Een verschil van inzicht met de Raad van Commissarissen over de te varen koers is de reden dat de algemeen directeur de club zal verlaten.

AD nieuwe mediapartner van Feyenoord

Het AD is vanaf dit seizoen weer mediapartner van Feyenoord. De Persgroep Nederland, de uitgever van onder andere het AD, tekent binnenkort een overeenkomst voor de komende drie seizoenen.