Huishoudelijke mededelingen

BIDONS

Graag vraag ik u dit jaar zelf zorg te dragen voor een bidon/fles voor tijdens de wedstrijd, zodat u gedurende de dag goed gehydrateerd blijft. De watercoolers langs het veld bevatten ook dit jaar geen plastic bekers. Hiermee dragen Stadion Feijenoord en Varkenoord direct mee aan het verminderen van de wereldwijde 'plastic soep'. Wij danken u alvast voor uw medewerking!

WIFI-CODE

Inlognaam: Cups2019
Wachtwoord: toernooiindekuip

SPELREGELS

- De wedstrijden vinden plaats over het gehele veld (11 tegen 11)
- De officiƫle FIFA-regels zullen worden gehanteerd
- Er mag doorlopend gewisseld worden
- Ieder team is gekleed in een homogeen tenue (m.a.w. iedere speler dezelfde kleur shirt, broek en kousen m.u.v. de keeper)
- Een rode kaart voor ernstig gemeen spel of ernstige misdraging richting de scheidsrechters/wedstrijdleiding betekent automatisch uitsluiting voor het restant van het toernooi.
- De wedstrijden duren 12 minuten.
- Het dragen van scheenbeschermers is verplicht.
- Het aantal punten in de poule is doorslaggevend. Indien dit gelijk is beslist het doelsaldo. Indien ook dit gelijk is telt het onderlinge resultaat. Indien ook dit gelijk is zijn de aantal gescoorde doelpunten doorslaggevend. Mocht er dan nog geen beslissing zijn dan zullen er strafschoppen worden genomen.
- Mochten de (kruis)finalewedstrijden gelijk eindigen, dan worden er direct strafschoppen genomen
- Minimumleeftijd om mee te mogen doen aan de Cups is 18 jaar

Wij doen op ieder team het beroep om te letten op de sportiviteit. Het voetballen in De Kuip is een beleving op zich. Laat onbezonnen acties achterwege en laat het voetbaltoernooi een feest blijven.

Toon respect richting de scheids- en grensrechters.

Het verzoek aan de teamcaptains is dan ook om de spelers die zich niet aan de spelregels wensen te houden uit te sluiten voor het restant van het toernooi.