FEYENOORD

Ontdek de overige mogelijkheden


ZAKELIJKE STOELEN

Van Comfort Seats tot Business Units, van een exclusief diner tot een hapje en een drankje en van Business Lounge tot Brasserie. Elke zakelijke stoel heeft zijn eigen unieke eigenschappen, zoals locatie in het stadion, soort stoel, met of zonder diner, met of zonder parkeerplaats, divers entertainment.


FEYENOORD BUSINESS CLUB

Dat de aantrekkingskracht van Feyenoord onverminderd groot is, blijkt uit het feit dat de Feyenoord Business Club (FBC) floreert als nooit tevoren. Ruim 1.000 bedrijven, van groot- tot kleinbedrijf en uit diverse branches, zijn lid; het bewijs dat de Feyenoord Business Club dé ontmoetingsplaats is voor ondernemers met een Feyenoord-hart.


LED-BOARDING

Met de 330 meter aan LED-boarding bieden wij u de mogelijkheid om met uw reclame-uiting de hele Kuip, circa 45.000 bezoekers, te bereiken. Daarnaast is uw reclame-uiting ook te zien bij samenvattingen en (live)registraties bij diverse uitzendingen op tv. Alleen de samenvattingen worden al door ruim 2,5 miljoen mensen bekeken.


PARTNERSHIPS

De club biedt tal van mogelijkheden op het gebied van Partnerships, die wij scharen in de categorieën Exposure/Assocatie, Hospitality/Relatiemarketing en Activatie. Wij denken graag met u mee om de doelstellingen van uw bedrijf te koppelen aan Feyenoord Rotterdam en gezamenlijk succes te behalen, om zodoende een effectief Partnership te verwezenlijken.