EVENEMENTEN- LOCATIE

De mogelijkheden in en rond De Kuip zijn eindeloos.


VERGADERING

Brainstormen of knopen doorhakken? Wat het doel ook is, De Kuip is de ideale locatie om eens met collega’s buiten de kantoormuren te vergaderen. Een andere omgeving kan leiden tot nieuwe inzichten en creatieve ideeën die jou en jouw bedrijf verder helpen.


FEEST

Personeelsfeest, bedrijfsjubileum of themafeest Een personeelsfeest vol verrassingen, een bedrijfsjubileum met live entertainment of een compleet aangekleed themafeest, in De Kuip is alles mogelijk! Elk feest wordt naar jouw eigen wensen ingericht.


CONGRES

Kennis delen in een inspirerende omgeving Bij een congres of seminar gaat het vooral om de boodschap van de sprekers. De omgeving levert een bijdrage aan de totaalbeleving van het evenement. Bij De Kuip ben je verzekerd van een inspirerende ambiance, die waarde toevoegt aan jouw congres.


SPORTDAG

De Kuip is dé perfecte locatie om een sportdag te organiseren. Niet alleen ademt deze plek sport, ook heeft het oneindig veel mogelijkheden, ruimtes en opties. Het organiseren van een sportdag heeft vele voordelen voor jouw bedrijf. Zo verbetert het de persoonlijke relatie tussen de collega’s en neemt de kwaliteit van communiceren toe door teambuilding. Kies je voor een sportdag in De Kuip, dan kies je voor een meer dan bijzondere belevenis!


VOETBALLEN IN DE KUIP

Voor velen is het een droom die nooit uitkomt… Maar dat geldt niet voor de deelnemers aan de bedrijventoernooien (Bedrijvencups) in De Kuip! Bij deze toernooien wordt die droom namelijk wél werkelijkheid.


BEDRIJFSFESTIVAL

Festivals zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Hoe leuk is een festival in een voetbalstadion waar je alle ruimte hebt om elke sfeer te creëren die jij maar wilt. Maak ook vooral gebruik van het heilige gras! Een uniekere setting kun je het niet hebben!


RONDLEIDINGEN

De Kuip écht ontdekken? Dat doe je tijdens een rondleiding door het stadion. Tijdens de tour gaan deuren open die doorgaans gesloten blijven voor publiek. Met hun kennis en ervaring nemen zij jou mee door de boeiende historie van Feyenoord en De Kuip. De rondleiding is goed te combineren met jouw event in De Kuip!


MERCHANDISING

Een andere mogelijkheid is om jouw gasten naar huis te laten gaan met een mooi aandenken. Wat dacht je ervan om een mooie shawl mee te geven bij vertrek, met naast het Feyenoordlogo het logo van jouw eigen bedrijf. En zo zijn er nog meer artikelen uit de Feyenoord Merchandising-lijn die bij uitstek geschikt zijn om weg te geven als herinnering. Bespreek de mogelijkheden met jouw event- of sales manager.